Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Wat wil jij ervaren in 2017?

31 december 2016 • Blog

Ben jij ook klaar voor het nieuwe jaar?

Volg jij al je hart en doe je wat je het liefste doet?

Heb je mooie doelen gemaakt voor 2017?

Heb je  op één van deze vragen nee geantwoord, dan weet ik het goed gemaakt. Ik zal je helpen, dat is namelijk mijn missie. Om jou klaar te stomen voor dit nieuwe jaar, ervoor te zorgen dat jij kunt doen wat je het liefste doet en je hart kunt volgen en dat je kunt ervaren in 2017 waar je van droomt!

Deze laatste dagen van het jaar kunnen je nogal door elkaar hebben geschud en daar zorgt moeder maan ook meestal wel voor. Maak  je dus geen zorgen je hebt nog tot 12 januari om dingen af te ronden die je graag in het oude jaar achterlaat. Dan is het namelijk weer volle maan. Je mag opnieuw schoonmaak houden in je huis en in je leven. Grote schoonmaak en vernieuwing, daar staat de jaarwisseling voor. Neem het letterlijk en ga in huis aan de slag, maar vergeet niet om ook je binnenkant mee te nemen. Je mag kiezen voor de dingen, of eigenlijk lessen die je wilt meenemen naar het nieuwe jaar en wat je graag achterlaat. Daar heb je niets meer voor nodig dan je herinneringen en een dagboek.

 1. Beschrijf in je dagboek waar je blij van wordt en wat ervoor heeft gezorgd dat jij ging stralen in 2016? Welke ervaringen waren het waar je hart van ging zingen? En wanneer voelde je je op je best? Haal dit weer helemaal voor de geest en haal eruit wat dus voor jou belangrijk is om gelukkig te zijn in je leven.
 2. Stuur nu de positieve energie van deze ervaringen door naar 2017! Schrijf op een nieuwe bladzijde: Dit neem ik mee naar 2017: en vul je lijst aan wanneer er nog nieuwe dingen voorbij komen de komende dagen.

Ben je dan nu klaar voor 2017?

Nee, je mag ook nog droom ervaringen omschrijven.

Waar droom je van?

Wat zou je in 2017 graag  nog willen ervaren?

Het hoeven geen concrete doelen te zijn met targets en alle druk die daar dan bij kan komen kijken om het waar te maken. Het hoeven ook geen voornemens te zijn, waarvan je al weet dat je ze toch niet zult waarmaken. Het hoeven zelfs geen voornemens te zijn, die jou als een ‘engel’ door het leven laten gaan. Nee, je hoeft jezelf alleen de vraag te stellen:

Wat zou ik in 2017 graag willen ervaren? En dat schrijf je dan op!

Wat ik in 2017 graag zou willen ervaren is:

 • mijn cursus Ontdek je levensmissie geven in Djoj
 • een community building challenge doen en resultaat zien
 • naar Bali voor een ontdekkingsreis in mezelf (verdieping)
 • in Spanje Live gaan met Pure Awareness Center
 • jongeren spreken over hun levensmissie
 • spreken voor een groot publiek, en mijn missie delen
 • video livestreams doen, over wat mij bezig houdt
 • groepsmeditaties begeleiden online
 • in mijn kracht stappen.

En wat is het dat jij graag zou willen ervaren?

Ik ben heel benieuwd en wil je uitnodigen om in de Pure Awareness facebook groep jouw droomervaringen te delen. Ik ben erg benieuwd.

Voor nu wil ik graag afsluiten met de woorden.

Doe wat je het meest gelukkig maakt en volg  je hart. 

 

De allerbeste wensen voor 2017 en maak ervan waar je van droomt. Alles is mogelijk en begint bij te geloven in jezelf en iedere keer weer een stap te zetten. Wil je dit proces samen doorlopen, meld je dan aan voor de pure awareness center. Daar vormen we een groep, waar jij jouw stappen kunt delen en de support krijgt van mij om je missie te leven. Ik zie jullie graag in het nieuwe jaar!

En als eindejaarscadeautje heb ik voor jullie een geleide meditatie voor het ontdekken van jouw missie voor 2017. Meld je aan via deze link .

Liefs en kussen Nanda 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.