Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Veranderen van koers of blijven gaan?

3 juli 2017 • Blog

Het is zomer! heerlijk, de zon schijnt en alles lijkt zo lekker soepel en snel te gaan. Voordat je het weet vliegen de dagen voorbij en kun je in september weer van start. Voor mij is september meestal als de start van weer een nieuw jaar. Vroeger omdat de school toen weer begon, maar dat is er eigenlijk altijd in gebleven. September, nieuwe start. Dan is dus tijdens deze zomermaanden de vraag, ga je van koers veranderen of blijf je gaan?

Even terugblikken op de afgelopen maanden.

Hoe was de start van 2017 voor jou? Heb je gedaan wat je wilde doen? Ben je op koers gebleven of ben je afgedwaald? Kun je zeggen dat je met vertrouwen het tweede deel van het jaar in gaat? Of zijn er dingen die je zal moeten bijsturen om je doel te bereiken? Het is handig om hier juli en augustus voor te gebruiken, om deze soepele, vrolijke seizoen te gebruiken om weer een doorstart te maken en vliegend september in te gaan. Hoe doe je dat dan?

1 Bewust zijn! Jij bent je bewust van waar je nu staat en wat je in het afgelopen jaar allemaal geleerd en gedaan hebt. Je mag jezelf best even wat complimenten geven en je bewust worden van welke acties je hebt ondernomen, welke mensen je hebt ontmoet en welke wegen je hebt bewandeld.

2. Dan ga je bepalen of dat je tevreden bent met de koers die je bent gaan varen de afgelopen 2 maanden. Korte tijd geleden is een goede indicatie van wat je kunt verwachten voor de komende 2-3 maanden. Welke koers heb je ingezet? Is er een duidelijk richting of intentie die je gezet hebt? En volg je deze koers nog steeds of ben je afgeweken?

3. Stel je koers zo nodig bij. Wat is er in je leven écht belangrijk? Wat wil je in september sowieso klaar hebben of hebben voorbereid? Waarvan gaat jouw hart zingen en je ogen stralen? Dan mag je jezelf echt even diep in de ogen kijken, want dát is waar je het allemaal voor doet!! Dat JIJ je stralende zelf kunt zijn! Waar word jij nou écht gelukkig van? Stel je koers vervolgens bij in deze richting.

Ik ben in het afgelopen jaar heel wat bij aan het stellen geweest. Eerst (vorige zomer) besloten om het roer volledig om te gooien en mij te richten op de missiecoaching, waarbij ik jou help om meer vanuit je missie te ondernemen en te leven en op koers te blijven. Daarna ben ik over gegaan naar het Engels, omdat ik mijn stip aan de horizon zie staan en daarbij niet in Nederland blijf. Dus de laatste maanden richt ik mij in het Engels op jongeren die hun koers aan het bijstellen of zoeken zijn. En dát maakt me blij! Dat geeft me energie! Wetend dat ik hen kan helpen bij het uitstippelen van hun toekomst. Jeeeehhh!! En wat ben ik dan blij dat ik eigen ondernemer ben, dat ik altijd mijn koers kan bijstellen en kan blijven doen waar ik blij van word.

Dus mijn vraag nu aan jou is. Waar word je blij van? Welke koers is ingezet en waar gaat dat jou brengen?

Weet je welke bestemming voor jou ultiem is?

Hoe kun je je daar deze zomer op voorbereiden?

Wil jij de 5 secrets to change course ook ontvangen? Click dan op deze link https://pureawarenesscenter.activehosted.com/f/11 

Jij ontvangt dan mijn engelstalige mailings – die je zeker ondersteunen om op koers te blijven.

En kan ik jou persoonlijk ondersteunen bij het ontdekken van je missie of op koers blijven? neem dan contact met me op via nanda@cuscoaching.com of bel 0637437845.

Fijne zomer allemaal!

 

Liefdevolle groet, 

Nanda 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.