Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Referenties

Wat een feest om te weten wat er diep van binnen in mij huist. Zonder deze missie sessie had ik dit niet geweten!
Nanda is een ware inspirator in dit proces.
Diepgang, bewust worden en liefdevolle begeleiding allemaal vanuit ZIJN!!
Heel erg bedankt lieve Nanda

liefs, Sonja Zuidema

www.totacura.nl

Dankbaar voor mijn missie sessie

Lieve Nanda,

Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Naast de fijne meditatieles, heb ik onlangs de workshop “ont-dek je levensmissie” bij je gevolgd. Van begin tot eind heb ik genoten en toen ik de deur uitliep, voelde ik dat ik werkelijk in connectie was met mijn Ware zelf. Ik raad iedereen van harte aan om eens een workshop of bij je te doen. Waar je ook staat op je pad, het is voor een ieder ontzettend waardevol!  Dankjewel. liefs Felicity

Ontdek jouw levensmissie review

Samen zijn we op zoek gegaan naar mijn levensmissie. Wow wat een bijzondere dag was dat! Met hele fijne visualisaties en andere oefeningen heeft Nanda mij geholpen om mijn missie te ontdekken. Nanda is een lieve en wijze vrouw en in combinatie met haar positieve en open energie maakte dat ik mij helemaal op m’n gemak voelde en kon laten komen wat er kwam. Nog elke dag zijn mijn nieuwe inzichten bij me. Echt een groot cadeau.
Liefs Tiziana

Workshop Ontdek jouw levensmissie

Sinds ik bij jou ben geweest is de vorm van mijn missie duidelijker geworden. Dat voelt fijn en veel krachtiger! Dat vind ik super positief. We zijn bezig geweest met alles om mijn missie heen te verhelderen en naar boven te halen. De energie klopt gewoon. Het is echt een prachtige missie coaching sessie geweest. Dankjewel!

Missie coaching Indra

“Doordat Nanda een open houding en een enorme oprechte interesse in de ander heeft en daarbij ook nog eens een flinke dosis positieve energie uitstraalt voelde ik me direct vertrouwd met en op mijn gemak bij haar. Ik heb door onze sessies hernieuwde (blijvende) inzichten in mezelf gekregen, mijn onzekerheid is een stuk minder geworden en mijn zelfbeeld een stuk positiever. Na 4 weken hebben we de coaching afgesloten. De onrust die ik voelde toen we begonnen is nagenoeg verdwenen en mijn energiebron raakt weer gevuld, langzaam maar zeker kom ik weer in mijn “hieperdepieperhappydepeppy-stuiterbalmodus”. Ik heb enorm veel aan onze sessies gehad en nog steeds! Ik lees af en toe de aantekeningen van Nanda terug en haal er dan weer vernieuwde inzichten uit.”

Persoonlijke coaching Debby (34 jaar)

“Ik was wanhopig toen ik de hulp inschakelde en al 1,5 jaar aan het tobben met het gedrag van mijn dochter. Vanaf het eerste moment wist ik dat deze coaching paste bij mijn hulpvraag, omdat het probleem ook van binnenuit leek te komen en er in de coaching gewerkt wordt met de antwoorden die uit jezelf naar boven komen (van binnenuit). Ik ben nu zeker van mezelf en dat ik mag zijn wie ik ben. Dit was ook waar mijn dochter hulp bij nodig had. Ik heb me altijd ander gevoeld, en jij hebt me laten voelen dat iedereen uniek is en dat ik gewoon mag zijn wie ik ben. Vanaf de eerste coaching voelde ik al dat de coaching iets deed met mij. En na 6 weken werd er op school bij mijn dochter ook verschil opgemerkt. De vooruitgang en wat ik van deze coaching geleerd heb is zoveel meer dan ik had kunnen bedenken. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld over mezelf en zo gelukkig met mijn gezin. Mijn eigenwaarde is enorm gestegen en ik heb de stukken uit mijn verleden verwerkt en vergeven, daardoor kan ik weer open staan voor de toekomst. Dankjewel.”

Oudercoaching (anoniem)

“Een betrokken coach die vanuit een visie en gevoel begeleid. Geheel anders dan hulpverlening die gebaseerd is op praten en adviseren. Ik ervaar dat ze erg denkt vanuit eigen kracht en mogelijkheden bij kind en ouder. Een verlichte, maar o zo mooie benadering. Dank je voor alles wat je ons hebt geleerd.”

Oudercoaching (vader)

“Door de sessies met Nanda, die stuk voor stuk erg bijzonder waren, heb ik een ander, veel positiever, beeld van mezelf gekregen. Ik mag er zijn, ik ben een mooi mens en ik mag gezien en gehoord worden. Ik maak nu ook andere keuzes, spreek de dingen meer uit, ben minder streng voor mezelf en neem het leven veel meer zoals het is. En dat geeft rust, ik kan en hoef niet alles te regisseren. Ik sta nu veel meer in mijn eigen kracht, volg echt weer mijn eigen pad en omring me daarbij met mensen bij wie ik me goed voel. Kortom, ik omarm het leven weer volledig!”

Persoonlijke coaching