Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Ontdek jouw levensmissie

Jij bent hier op aarde met een unieke missie

Ben jij ook zo iemand die z’n steentje wil bijdragen aan een betere wereld? Die mensen gaan op ontdekkingsreis in zichzelf en komen daar de antwoorden tegen waarvan ze diep van binnen weten dat het de waarheid is. Het geeft hun leven richting, zijn gelukkiger met wie ze zijn en stralen een magische gloed uit. Zo’n gloed die zegt: Ik ben er! Zo’n innerlijke reis wil ik je ook aanbieden en het antwoord dat we zullen vinden geeft antwoord op jouw vraag: Waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn levensmissie?

  • Je wilt weten waarom je hier op aarde bent
  • Je wilt jezelf kunnen uitdrukken en doen wat belangrijk voor je is
  • Je wilt jezelf kennen tot in de kern en weten wat er in jou leeft
  • Je wilt jouw plek innemen en jouw droomleven vorm geven

Daar geef ik je in deze workshop een heel mooie methode voor, de ontdekkingsreis naar je levensmissie.

 

Wat gaan we doen?

Je maakt contact met je essentie en vindt de antwoorden die lang voor jou verborgen zijn gebleven. Daarna maak je een selectie van jouw archetypes (de kernkwaliteiten en -waarden die van belang zijn om jouw levensmissie te leven). Als je jouw archetypes voor je ziet, dan wordt er in jou iets wakker gemaakt. Je voelt dat jouw waarheid naar boven begint te borrelen en kan weer voelen waarom jij hier op aarde bent. En dat is het doel van deze workshop; dat je weer wakker wordt en contact maakt met jouw levensmissie!

 

Leef iedere dag jouw levensmissie

Tijdens de tweede deel besteden we veel aandacht aan het leren kennen van jouw archetypes en hoe ze jou beïnvloeden. Welke talenten en kwaliteiten jij hebt en hoe je deze optimaal kunt inzetten. Je zult jouw droomleven vormgeven door iedere dag vanuit contact met je missie stappen te zetten. Door deze verdieping krijg je niet alleen zicht op  jouw levensmissie, maar krijg je ook de handvatten om ermee aan de slag te gaan. Je kunt door de handige zelfhulptools zelf aan de slag om jouw missie te leven!

Ja, ik doe mee

Recensies

Een aantal mensen hebben bij mij de workshop gedaan Ontdek jouw Levensmissie en hebben weer contact gemaakt met de essentie van waarom ze hier zijn. In dit filmpje deelt Sonja haar prachtige waarheid. Haar levensmissie is…..

Waarom ben jij op aarde?

Je bent hier op aarde om je ware zelf te zijn, met al jouw talenten en kwaliteiten. Je bent namelijk zo belangrijk! Je bent fantastisch! Jouw unieke gaven mogen gezien worden. Jij mag jouw plaats innemen in deze wereld. En dat begint ermee dat jij jezelf weer ziet, écht ziet! Dat jij je herinnert waarom je hier bent. Dat jij weet waar je talenten liggen en dat je daarmee het verschil kunt maken. Jij bent waardevol en je hebt een gift te delen met de wereld!

  • Je hebt inzicht in wat jouw missie is
  • Je weet wat je talent is en kunt deze bewust inzetten
  • Je voelt wat je drijfveren zijn om te doen wat je te doen hebt
  • Je bent meer afgestemd op jezelf en je ware missie en dat geeft focus
  • Je leeft je leven met meer gemak en plezier, omdat je jezelf kunt zijn
  • Je draagt jouw waarheid uit vanuit je essentie en leeft je verlangen

Dit zijn een aantal wezenlijke veranderingen die je na de workshop zelf kunt ervaren. Het geeft echt zoveel meer, maar dat moet je zelf maar komen ontdekken.

Ja, ik kom naar de workshop

Mijn missie is

nandaIk help jou graag om weer helder te krijgen wie je werkelijk bent en wat jij hier te doen hebt. En ik sta voor je klaar als je ondersteuning nodig hebt. Wat ik het belangrijkste vind is dat jij je weer herinnert wie je werkelijk bent en het gevoel hebt dat je het juiste pad aan het bewandelen bent.

Het is mijn missie om mensen weer in wonderen te laten geloven en dat wonder ben je zelf.

In deze zin zit voor mij alles besloten van wat ik nu doe en waar ik naartoe wil. Het geeft mij het gevoel dat ik op de goede weg ben en ik geef daarmee erkenning aan alle kwaliteiten en talenten die in mij leven. Het is een zin waar mijn energie van gaat stromen, een zin waarmee ik duidelijk weet wat mijn doel is in het leven en die mijn leidraad is om mijn levensmissie te leven.

Jouw volgende stap

In deze workshop ga jij jouw alles omvattende mission statement formuleren, zodat jij jezelf er iedere dag aan kunt herinneren waarom je hier op aarde bent. Er wordt helder wie je in essentie bent en waarmee jij  naar de aarde gekomen bent. Daarna is het aan jou om de stappen te zetten en het avontuur aan te gaan om jouw levensmissie te leven. Daarvoor krijg je de tweede deel handige zelfhulptools aangereikt om jouw missie te gaan leven. Heb je behoefte aan ondersteuning bij het leven van je levensmissie, dan kun je dat doen door de cursus Leef jouw levensmissie. Voorwaarde is wel dat je eerst deze workshop hebt gevolgd.

Je missie leven doe je nu! Wat wordt jouw volgende stap?

Stap zetten