Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Ontdek jouw levensmissie

Jij bent hier op aarde met een missie

Wat gaan we doen?

Maak in het eerste deel van de workshop contact met je ziel en vindt de antwoorden die lang bedekt zijn geweest. Daarna maak je een selectie van jouw archetypes (de kernkwaliteiten en -waarden die van belang zijn om jouw levensmissie te leven). Als je jouw archetypes voor je ziet, dan wordt er in jou iets wakker gemaakt. Je voelt dat jouw waarheid naar boven begint te borrelen en kan weer voelen waarom jij hier op aarde bent. En dat is het doel van deze workshop; dat je weer ont-dekt wie je bent en contact maakt met jouw levensmissie!

Leef iedere dag jouw levensmissie

Tijdens de tweede deel staat centruaal welke talenten en kwaliteiten jij hebt en hoe je deze optimaal kunt inzetten. We besteden veel aandacht aan het leren kennen van jouw archetypes en hoe ze jou beïnvloeden.  Je zult jouw droomleven vormgeven door iedere dag vanuit het contact met je missie stappen te zetten. Door deze verdieping krijg je niet alleen zicht op  jouw levensmissie, maar krijg je ook de handvatten om ermee aan de slag te gaan. Je kunt door de handige oefeningen en tools die je leert zelf aan de slag om jouw missie te leven!

Ja, ik doe mee

Hoe Sonja het heeft ervaren

Een aantal mensen hebben bij mij de workshop gedaan Ontdek jouw Levensmissie en hebben weer contact gemaakt met de essentie van waarom ze hier zijn. In dit filmpje deelt Sonja Zuidema haar prachtige waarheid. Haar levensmissie is…..

Nanda’s missie is

nandaIk help jou graag om weer helder te krijgen wie je werkelijk bent en wat jij hier te doen hebt. En ik sta voor je klaar als je ondersteuning nodig hebt. Wat ik het belangrijkste vind is dat jij je weer herinnert wie je werkelijk bent en het gevoel hebt dat je het juiste pad aan het bewandelen bent.

Het is mijn missie om mensen weer in wonderen te laten geloven en dat wonder zijn ze zelf.

In deze zin zit voor mij alles besloten van wat ik nu doe en waar ik naartoe wil. Het geeft mij het gevoel dat ik op de goede weg ben en ik geef daarmee erkenning aan alle kwaliteiten en talenten die in mij leven. Het is een zin waar mijn energie van gaat stromen, een zin waarmee ik duidelijk weet wat mijn doel is in het leven en die mijn leidraad is om mijn levensmissie te leven.

Liefdevolle groet, Nanda

Wat is jouw volgende stap

In deze workshop ga jij jouw alles omvattende mission statement formuleren, zodat jij jezelf er iedere dag aan kunt herinneren waarom je hier op aarde bent. Er wordt helder wie je in essentie bent en waarmee jij  naar de aarde gekomen bent. Daarna is het aan jou om de stappen te zetten en het avontuur aan te gaan om jouw levensmissie te leven. Daarvoor krijg je de tweede deel handige zelfhulptools aangereikt om jouw missie te gaan leven. Heb je behoefte aan ondersteuning bij het leven van je levensmissie, dan kun je dat doen door de cursus Leef jouw levensmissie. Voorwaarde is wel dat je eerst deze workshop hebt gevolgd.

Je missie leven doe je nu! Wat wordt jouw volgende stap?

Ja ik doe mee!