Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Over Nanda

Mijn naam is Nanda Berwers en ik ben geboren in 1980 en getogen in Hekelingen, Zuid-Holland. Ik werkte in de jeugdzorg als gezinsbegeleider, maar liep ertegenaan dat ik daar mezelf niet mocht zijn. En als er iets pijn doet dan is dát het wel! Ik brandde op van binnen, burn-out klachten leidde tot mijn ontslag in 2012. Dat was voor mij het moment om een nieuwe weg te kiezen, mijn eigen pad te gaan volgen!

Luisterend naar mijn intuïtie volgde ik een coachopleiding en ging 2 maanden naar Cusco- Peru, om Spaans te leren en vrijwilligerswerk te doen. Maar wat ik vond was meer dan ik voor mogelijk had gehouden, ik vond mijn ware zelf terug. Het was een transformatiereis, waarbij ik ontdekte wie er onder alle ik-laagjes verborgen lag; de ware Nanda.

liggend-3d-cover-nanda-1-1

Dat is waar mijn eigen weg volgen mij bracht, Thuis bij mezelf. Hierover heb ik mijn boek geschreven, waardoor ik inzicht kreeg over hoe mijn ontdekkingsreis gegaan is en die dient als handboek om steeds weer terug te keren bij mezelf. Dit is het begin geweest van het ontvouwen van mijn levensmissie. “Het is mijn missie om jou te begeleiden Thuis te komen bij je ware zelf en je eigen weg te gaan.

In 2016 was ik opnieuw in Peru en zag ik mijn droomleven voor me. Ik heb weer contact gemaakt met mijn levensmissie. Ik ga mijn volle potentieel in de wereld zetten en dat is wat ik nu ook mijn klanten aanbied. Gebruik makend van mijn setje aan talenten en kwaliteiten, ga ik mensen weer in contact brengen met hun ware zelf en helpen hun persoonlijke missie te ontdekken. Ik wil jou laten weten dat jouw droomleven mogelijk is. Ik zet mijn persoonlijke talenten en kwaliteiten in om jou op een zo authentiek mogelijke wijze te helpen. Om jou stap voor stap daarin te begeleiden heb ik een aantal reizen samengesteld, waarbij ik jouw reisleider ben. Ik help jou graag om thuis te komen bij jezelf en jouw droom te realiseren.

Wat is jouw droom?

Ik vind het leuk om van je te horen.

Liefs, Nanda Berwers

Neem contact op