Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Meditatie Maandag in Spijkenisse

Elke week begint met een mindful Meditatie Maandag in Spijkenisse. Op deze dag zet je jouw intenties voor de week, je bereid de energie voor voor de rest van de dagen en ontwikkelt tegelijkertijd een nieuw gedragspatroon voor wat je wilt veranderen in je leven. Meditatie is een erg doeltreffende techniek en ik houd ervan. Het heeft mijn leven totaal veranderd. Dat is waarom Meditatie Maandag in het leven is geroepen. Ik wil je graag leren wat meditatie voor jou kan betekenen in het creatieproces van jouw leven.

Meditatie

 • brengt je gedachten in stilte (peace of mind)
 • neutraliseert emoties
 • leidt naar fysieke ontspanning
 • bevrijdt je werkelijke potentieel
 • laat je energie weer stromen
 • heelt en ondersteunt jou
 • wijst je de weg op jouw levenspad
 • en brengt magie terug in je leven

Dagelijkse beoefening

Wanneer je pas begint met meditatie is het belangrijk dat je jouw eigen ritme vindt om af te stemmen op jezelf en jouw moment en manier vindt om je dagelijks te wijden aan meditatie. Deze meditatie cursus helpt jou om verschillende manieren te ontdekken en stap voor stap meditatie te integreren in je dagelijks leven.

Iedere maandag maak ik een geleide meditatie of meditatietechniek video en plaats deze op mijn YouTube kanaal. Ze zullen je helpen om je focus te behouden en je meditatie ervaring en beoefening te verdiepen.

Meditatie cursus

Deze cursus over meditatie geeft jou een geleide reis om je te verbinden met jouw innerlijke gidsen en hoe deze relatie zich kan ontwikkelen tot het hebben van een persoonlijk orakel, waarbij je iedere dag van je leven terecht kan. Het leert jou hoe je zelf kunt mediteren en zal jouw verbinding met je innerlijke wijsheid vergroten. Een reis van verbetering en verdieping van je meditatie ervaring.

5 Meditation Mondays

1. basiskennis en technieken van meditatie
2. de verbinding tussen jou en je gidsen en gebruik van mantras
3. het grotere geheel en waar jij staat in deze creatie.
4. je spirituele gidsen en hoe je jouw antwoorden krijgt
5. verdiepen van je meditatie beoefening

Your journey starts here

In deze Medidatie Cursus leer ik je alles wat ik weet over hoe je je kunt verbinden met je spirituele gidsen en je jouw meditatie beoefening kunt verdiepen. Deze cursus zal ook worden opgenomen (in het Engels) en dus verkrijgbaar zijn voor iedereen die er niet Live bij kan zijn. Voor de mensen in of rond Spijkenisse open ik mijn huis, om deze Meditatie reis samen te maken. Ik zie je graag in mijn meditatie lessen.

Details voor de Live Meditatie Cursus

 • Maandag avond
 • locatie: Dorpsstraat 1, Hekelingen
 • 19.30 – 20.30
 • 5 lessen, 44 euro
 • één les 11 euro
IMG_7907

Locatie

Voor alle zielsmissie reizigers in Spijkenisse en omstreken open ik mijn huis om deze Meditatie Maandag live te komen volgen. Heerlijk verbinden in een serene omgeving, met gelijkgestemden.

Dorpsstraat 1, Hekelingen

Aanmelden kan door te klikken op deze link

Registreer je naam en adres hier.

Live Stream ontvangen

Je kunt er ook voor kiezen deze cursus te volgen vanuit je eigen huiskamer, op jouw eigen moment en in je eigen tempo door je speciaal in te schrijven voor de LIVEstream editie van deze cursus. Vermeld dit in je inschrijving, zodat ik je iedere maandag een link kan sturen van de nieuwe les. Deze lessen zijn voor iedereen van over de hele wereld, dus zullen in het Engels gegeven worden. Mijn ervaring is dat de Engelse taal de taal van de ziel is, dus perfect geschikt voor het verdiepen van je relatie met jouw gidsen. Ik zie je inschrijving graag tegemoet.

Namasté! 

Nanda Berwers