Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Jouw missie in de wereld zetten

De natuur loopt zijn natuurlijke proces door…. van zomer naar herfst en … via winter weer naar de lente…. De bomen, de planten, de dieren en zelfs wij zijn aan deze seizoenen verbonden. Zo kwam ik erachter dat ons creatieproces – dingen in de wereld zetten ook verloopt volgens een bepaald ritme – een natural flow en dat er 5 elementen zijn die je kunnen helpen bij het daadwerkelijk in de wereld zetten van jouw missie.

  • heb jij een miljoen ideeën maar komen ze niet tot uitvoering?
  • loop je vast als het gaat om het concreet maken van je droom?
  • ben jij een doener, maar verlies je vaak de motivatie waarvoor je het allemaal doet?
  • ben je geneigd om van het ene project naar het volgende te hoppen, zonder iets echt af te maken?

Dit zijn herkenbare dingen voor de meesten van jullie. Het is afhankelijk van welk elementen type jij bent, waar het knelpunt zit van jouw creatieproces. Heb je veel vuur in je, maar weinig aarde dan brand je te snel op. Heb je veel lucht in je, maar kom je maar niet tot concrete creatie, dan mis je het element aarde. Ben je een watertype dan stroom je vaak met alle creatieve stromen mee, maar mis je sturing van binnenuit (je vuur). Jouw knelpunt is te herleiden naar dit 5 elementen creatie proces en daar ligt ook de oplossing!

Op basis van de 5 elementen zet jij jouw missie in de wereld

Lucht – je droom 

Vuur – je passie

Aarde – de creatie

Water – naar buiten laten stromen

Hout – verbindingen maken 

Wil je weten waar jouw oplossingen liggen of het hele proces van creatie doorlopen met het in de wereld zetten van jouw eigen droom/ missie, meld je dan hier aan. We doen dan allereerst een inventarisatie van welk type je bent en komen dan tot een stappenplan, waardoor je de 5 elementen in jezelf kunt aanwakkeren en voor je kunt laten werken.

Je leert hoe je van een idee een concreet product (vorm) maakt.

Je leert waar jouw kwaliteiten en knelpunten liggen.

Je komt in beweging en leert jouw creatieproces managen.

Je krijgt meer creatieve flow (natural flow).

Je maakt je creaties af en leert zo om jouw droom steeds groter in de wereld te zetten.

Ja, ik wil mijn elemententype weten

Dit is een enkele sessie online, waardoor jij inzicht krijgt in jouw knelpunten en kwaliteiten. Ik leg je ook graag uit hoe voor jou het creatieproces om jouw missie in de wereld te zetten vormgegeven kan worden. Deze sessie kost 33 euro en duurt 45 minuten.

voorbeeld: Ik droom ervan een boek te schrijven

Je hebt een droom om een boek te schrijven, maar vindt steeds excuses om er niet aan te beginnen of het niet af te maken. Je hebt inmiddels al tig papiertjes rondslingeren, omdat je er steeds aan begint maar het niet af maakt. De ideeën voor je boek zijn ook al meerdere malen veranderd. Je weet gewoon niet waar je goed aan doet en legt het dan maar weer aan de kant. De droom blijft bestaan en je pakt zo af en toe toch je pen en het idee weer op, totdat er weer een lading papier in de kast gaat wachtend op een volgend moment. Zo gaat dit al een aantal maanden of zelfs jaren. De droom lijkt onbereikbaar.

Nu neem ik deze droom mee in het 5 elementen creatie proces.

LUCHT 

Je hebt een droom van je eigen boek schrijven, je ziet jezelf zitten bij je boeksigneringen en vertelt mensen enthousiast over waar je boek over gaat. Mensen vragen handtekeningen en je wordt gezien als de expert op dit gebied. Je geniet van de aandacht en bent trots op het resultaat, jouw eerste boek! Je kunt de droom voor je zien en al bijna proeven hoe het zal zijn, daarvan gaat jouw innerlijke vuurtje aan. LEES VERDER 

Ik help jou je missie in de wereld te zetten

Om jou te helpen jouw missie in de wereld te zetten, heb ik natuurlijk per element mooie technieken en tools die jou helpen om de creatiefases zo volledig mogelijk te doorlopen. Je droom helder te krijgen, je motivatie te benoemen en concreet te maken wat je dan precies wilt maken. Ik houd je op scherp en zorg ervoor dat jouw knelpunten worden opgelost en je kunt werken vanuit een natural flow. Heb je dit proces een keer doorlopen, dan zul je het je leven lang kunnen toepassen op alles wat je in de wereld wilt zetten.

Wil je jouw missie in de wereld zetten aan de hand van deze 5-elementen, maar weet dat je beter af bent met iemand die je begeleid dan is dit aanbod wellicht iets voor jou.

1 x Lucht element sessie – wat is jouw grote droom?

1 x Vuur element sessie – wat motiveert jou van binnenuit?

2 x Aarde element sessie – bouw je droom

1 x Water element sessie – verspreid je droom

1 x Hout element sessie – maak verbinding

1 x Doorbreek je Blokkades (inzetbaar bij het element van je knelpunt)

Iedere sessie is online 1-op-1 en is dus maatwerk en duurt 50-60 minuten. Je kunt deze sessies zelf inplannen aan de hand van jouw creatieproces, verspreid over maximaal 6 maanden.

Dit betekent dat je 7 sessies krijgt, die normaal 525 euro kosten + de kosten van het materiaal

Omdat ik jou heel graag wil zien stralen met jouw Unieke Creatie en ik weet dat jij er de wereld een beetje beter mee zult maken, bied ik dit pakket met de 5 elementen coaching aan voor 397 euro totaal.

Ja, ik wil dit pakket