Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Het Transformatiespel

Jouw eigen pad volgen, je eigen wijsheid aanboren en je eigen antwoorden vinden en obstakels overwinnen dat doe je door zelfinzicht, vertrouwen en oefening. Maar wanneer je het even niet meer weet, of als je ziet dat er zoveel te veranderen is en niet weet waar je moet beginnen dan is het fijn als je een leidraad of blueprint hebt. Dat is wat ik je met het Transformatiespel kan bieden. Het is leuk, leerzaam en brengt je zoveel meer dan je je kunt voorstellen. Kom langs en ervaar het zelf.

Het spel dat je leven kan veranderen.

Het transformatiespel is een levensspel dat je de gelegenheid geeft op een andere manier naar je eigen leven en je omstandigheden te kijken. Het maakt je ervan bewust hoe jij je leven leeft en welke aspecten daarbij belangrijk voor je zijn.

 • Je begint het spel met een persoonlijke vraag, waarop je antwoord zou willen.
 • Je speelt het spel samen met anderen en tegelijk speel je je eigen spel. Je loopt op je levenspad zij aan zij.
 • Je speelt het spel en leert jezelf kennen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
 • Je krijgt de antwoorden en inzichten die jouw weg verbreden, gemakkelijker of lichter maken.

Wat kun je doen met het transformatiespel?

Het spel bestaat uit een speelbord waarop je middels het gooien met de dobbelsteen steeds op nieuwe speelvelden van je levenspad terecht komt. Je krijgt een scorekaart waarop je je spel kunt bijhouden. Er zijn inzichtskaartjes en engelenkaarten die jou begeleiden op je pad.

 1. Het spel helpt je bewustzijn te vergroten en antwoorden te vinden op levensvragen.
 2. Een spel waaraan je actief deelneemt om dingen die belangrijk voor je zijn helder te krijgen.
 3. Het is een unieke en bijzondere kans om je verder te ontwikkelen.
 4. Het geeft je inzicht en een plan voor de vervolgstappen die je kunt nemen op je levenspad.
 5. Het maakt los en brengt naar de oppervlakte wat gezien (en verwerkt) wil worden.
 6. Het kan een diepgaande en intensieve ervaring zijn die je leven zal veranderen.

Dit spel staat voor de diepere betekenis van jouw leven. Je ontdekt daarbij wat jouw drijfveren zijn, waar je tegenaan loopt, welke kwaliteiten je bezit om eruit te komen en door wie je wordt bijgestaan op dit pad. Je komt te weten waar jouw levenspad naartoe leidt en zal je gesterkt voelen in jouw missie. Je ontdekt gedurende dit spel waar je staat en dat je het niet alleen hoeft te doen.

Hoe wordt het spel gespeeld?

Je bewandelt op het speelbord je eigen levenspad met een door jou gekozen symbool uit de natuur (een edelsteentje, amulet of schelp). Je speelt je eigen spel, met de andere spelers (maximaal 4). Door te gooien met de dobbelsteen kom je steeds op nieuwe speelvelden van je levenspad terecht. Een spel duurt meestal een dag, maar ook meerdere dagen zijn heel goed mogelijk. Je bent welkom om je weer aan te sluiten op een volgende speeldag. 

De niveaus
In het transformatiespel wordt op 4 niveaus gespeeld. Je begint op het fysieke niveau en via het emotionele en mentale niveau kun je op het spirituele niveau geraken. Inzichten, belemmeringen en engelen die in het spel op je pad komen, krijgen daardoor verschillende betekenissen afhankelijk van het niveau waarop je de kaart tegenkomt.

Engelen in het spel

Eén van de elementen die het spel zijn aantrekkingskracht geven zijn de engelenkaarten. Engelen op je levenspad, een beschermengel voor jouw eigen spel en een groepsengel komen in het spel voor. Engelen zijn zielskwaliteiten, zoals bijvoorbeeld Creativiteit, Eenvoud, Geduld, Waarheid, Vergeving, Licht e.d. Ontdek jouw zielskwaliteiten door deze engelenkaarten en welke invloed ze hebben op jouw levenspad.

Onderstaande symbolen zijn onderdeel van het transformatiespel, tijdens het lopen met je pion zul je ze tegenkomen op het speelbord en bijbehorende uitleg vertelt je meer over de te nemen stappen.

1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11

Jouw zielspad bewandelen

Het bewandelen van jouw levenspad heeft maar weinig met toeval of omstandigheden te maken, het is een weg die de ziel aflegt in jouw leven. Jij bent een ziel, met een aardse ervaring en om je hiervan bewust te worden is dit Transformatiespel ontwikkelt door Joy Drake. Het spel is ontstaan in Findhorn, een spirituele woon-en werkgemeenschap in het noorden van Schotland. Je leert doorzien waar je tegenaan loopt op elk niveau van je leven, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau en leert daarbij inzien welke hulp er voor handen is. Voor jouw zielsmissie heb je namelijk alles meegekregen in je leven om te komen waar je kunt Zijn wie je werkelijk bent. Alle talenten, inzichten en waarheid zitten al in jou. Dit Transformatiespel helpt je om het weer naar de oppervlakte te brengen en je de kracht en het vertrouwen te geven om er vol voor te gaan! 

Wanneer Transformeren wij jouw leven?

Om jouw leven te transformeren en jouw levenspad bewust te maken, nodig ik je graag uit

 • zie de agenda van 13.00 – 16.00 of van  19.00 – 22.00
 • locatie: Dorpsstraat 1, Hekelingen / Spijkenisse/ Nissewaard
 • kosten: 45 euro per persoon
 • Aanmelden doe je hier

Aanmelden