Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Cusco mijn Cusco

17 oktober 2018 • Blog

De zenuwen en levensenergie gieren door mijn lijf. Ik heb het al wel gevoeld, maar veel te lang weg gedrukt. Ik wil dolgraag weer in Cusco zijn en daar mijn leventje leven. Ik wil in de bergen zijn, ik wil de magie weer ruiken in de straten. Ik wil mij onderdompelen in de mystiek van het leven. Ik wil weer dansen, ik wil weer naar iedereen op straat  glimlachen. Ik wil weer vrolijk zijn en diep verdrietig, voelen dat ik leef!! Ik heb zulke goede (en diepe) tijden gehad in Cusco – mijn Cusco.

En daarom ga ik terug!!

Ik zei het altijd al. Ik ga terug, maar ik weet nog niet wanneer.

Nu is die tijd gekomen.

Ik voel het weer in iedere cel van mijn lichaam. Het gaat weer bruisen, ik begin me weer verliefd te voelen op het leven. Ik voel de aarde energie van Cusco mij weer roepen. Pachamama, met al haar wijsheid, roept me naar zich toe. Ik kan haar roep nu duidelijker horen dan ooit, want na 3 dagen vasten afgelopen week ben ik weer meer  ‘in’ mijn lijf. Het is alsof ik op grote hoogte ben, en mijn lichaam moet acclimatiseren. Ik leer luisteren naar wat ze nodig heeft en vertraag mijn bewegingen en mijn bestaan…. En terwijl ik dat doe stroomt het leven door me heen en gaat mijn ontwikkeling ontzettend snel. Wuauaw… wat ben ik blij met deze kracht, deze wijsheid en deze ontwikkeling.

Danku Danku Danku, dat u ook mij nu weer heeft gevonden. Dat uw wijsheid mij weer heeft bereikt en ik mij geleid en gesteund voel op mijn levenspad. Alle wegen die uiteindelijk leiden naar meer bruis, enthousiasme en plezier…. zullen de weg zijn naar geluk.

Ik kies voor Geluk, Ik kies voor het Leven, ik kies voor Liefde.

Dat alle levensvreugde, levensenergie en liefde in alle vrijheid door mij heen mag blijven stromen. En dat ik daarmee vervulling ervaar van mijn ziel hier op aarde. Ik wil mij weer vrij, geliefd, waardevol en bruisend voelen. En zo voel ik mij nu!

Deze energie wil ik delen, verspreiden en gebruiken om goede dingen te doen. Maar vooral om veel te reizen en mij te verwonderen van al het moois in de wereld. Ik wil mij in blijdschap hullen, ik wil mijn licht volop laten schijnen en de broeders en zusters om mij heen hebben die ook hun licht schijnen!! Die gewoon hun ding doen en daarmee het verschil maken. Broeders die grote dromen hebben en die samenwerken met het Universum. Die mij inspireren en ook tegelijk laten zien wát er dan allemaal mogelijk is. Ik wil mij openstellen voor de Magie van het Leven en gaan waar ik mij het beste voel. Ik heb gevraagd om een betaalbaar ticket en die heb ik gevonden.

Nu sta ik op het punt om die innerlijke leiding te volgen en dus alles wat ik ‘denk en dacht’ achter me te laten en volledig te vertrouwen op het Leven… Deze energie, die nu door mijn benen stroomt… de energie die steeds zo hoog bleef hangen, rond mijn hoofd en mijn hart, maar die nu weer volledig naar de aarde stroomt en mijn hele lijf verwarmt en kracht geeft! Ik voel mij krachtig! Ik voel mij energiek en dankbaar!! Ik ben op deze aarde om dit licht te verspreiden en het belangrijkste daarvan is dat ik mij zo energiek en dankbaar voel met betrekking tot mijn eigen leven. Daarom ga ik waar mijn ziel mij wil brengen… en volg ik mijn innerlijke roep.

Dankjewel leven voor je lessen, voor je wijsheid en voor de richtingaanwijzers, die zo helder zijn nu!

 


Een reactie op “Cusco mijn Cusco

  1. Conny schreef:

    Lieve schat, wat gun ik jou dit. Laat jouw mooie licht maar schijnen en raak daar iedereen mee aan, zoals je mij ook aangeraakt hebt 💞. Ik ga onze meditatie maandagen een aantal weken missen, maar ik ga jouw avonturen volgen en draag je mee in mijn ❤. Alle liefs en in liefde met jou verbonden 💘💘💘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.