Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Hoe ver ga jij om thuis te komen bij jezelf

Het boek hoe ver ga jij om Thuis te komen bij je ware zelf gaat over de ontdekkingsreis naar je ware zelf, het volgen van de signalen op je pad en jouw eigen waarheid leven. Het brengt je weer in contact met je ware essentie en je gaat meer leven in afstemming met je ware bestemming.

Diep van binnen weet je wat je waard bent, wie je werkelijk bent en waar je toe in staat bent. Je bent er klaar voor om je ware zelf te manifesteren in de wereld. Maar je bent nog op zoek naar de antwoorden op de vraag Wie ben ik? Alle antwoorden zitten in jou en door je ervaringen kom je steeds dichter bij jouw waarheid. Het leven is een bewustwordingsreis waarin je leert ont-dekken wie je werkelijk bent. Door je ontmoetingen, je ervaringen en de signalen die je krijgt op je pad kun jij Thuiskomen bij jezelf. Je bent helemaal op je plek en voelt totale vrijheid om jezelf te zijn.

Op reis naar Peru leerde ik een deel van mezelf kennen die altijd in mij aanwezig is geweest, maar die goed verborgen zat. Ik wist wel wie ik was aan de hand van mijn etiketjes en definities, maar zielsbewust dat was ik nog niet. In dit boek beschrijf ik mijn ontdekkingreis naar de waarheid in mezelf en hoe ik mijn antwoorden heb gevonden.

Stel jezelf de vraag ‘Wie ben ik?’ en ‘Als ik Nu opnieuw zou mogen kiezen, wie zou ik dan zijn?’. Het besef dat jij de keuze hebt om niet in je verhaal en definities te blijven hangen, zal een bevrijding zijn. Je krijgt daarmee de grip op jouw leven terug. Je leert een Bron van energie in jezelf kennen, waar je de wegwijzers van krijgt om Thuis te komen bij jezelf.

De mystiek uit Peru en mijn levenslessen hebben mij geleerd om vanuit een heel ander perspectief naar mezelf te kijken. En stapje voor stapje ont-dekte ik mijn ware zelf. Deze stappen heb ik omschreven in dit boek. Maar dit boek gaat niet over mij, het gaat ook over jou en jouw ontdekkingsreis! Er staan mooie oefeningen in, die je kunt doen om Thuis te komen bij je ware zelf.

Boek bestellen? stuur uw bestelling naar nanda@cuscoaching.com. Ik zorg er dan persoonlijk voor dat er een boek wordt toegestuurd.