Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Persoonlijke coaching

De ontdekkingsreis naar je ware zelf begint hier!

Je hebt de stem van je innerlijke leiding gehoord en weet dat er een groots leven voor jou is weggelegd! Maar je bent bang om in dat licht te gaan staan. Je houdt jezelf klein en voelt je onzeker. Zit je op de juiste weg? Kun je wel waarmaken waar je van droomt? Je voelt je vaker lui en sloom, dan energiek en vrolijk. Er is werk aan de winkel en je weet dat je nu niet doet wat er nodig is. Het is tijd om voor een verandering in jezelf en in je leven en jouw ontdekkingsreis naar je ware zelf aan te gaan.

Maak de weg vrij voor jouw ware zelf!

Transformeer oude overtuigingen die jou blokkeren

Los emotionele blokkades op

Laat je energie vrij stromen en stem je weer af op je innerlijke leiding. 

Wanneer je gaat luisteren naar je hart en je afstemt op wat voor jou belangrijk is, ga je je weer gelukkiger, zelfzekerder, energieker en vrolijker voelen. Wanneer je je moe, futloos, onzeker, eenzaam, onbegrepen of gefrustreerd voelt dan betekent dit dat je bent afgedwaald van je ware natuur. Je ware zelf zijn geeft namelijk energie, zelfvertrouwen, richting en focus. Het resultaat is dat je je gesteund voelt, veilig voelt in jezelf om stappen te zetten en de liefde in je hart weer stroomt , waardoor je vrolijker en gelukkiger bent. Dit noem ik thuiskomen bij je ware zelf en dat is waar deze persoonlijke coaching sessies jou bij zullen helpen.

Thuiskomen bij je ware zelf

Als jij weer kunt houden van wie je bent en je stralende zelf kunt zijn, dan kun jij stappen gaan zetten naar jouw droomleven. Maar eerst wil je weer in balans komen, je ware zelf ontdekken. Je bent goed genoeg en dat wil je ook zo voelen. Je bent klaar met die onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen. Je wilt jouw stralende zelf kunnen zijn en houden van wie je bent. Want dát zal echt alle verschil maken in je leven!

Maak een afspraak

Resultaten na de coaching

  • Je hebt weer contact met de liefde in jezelf.
  • Je bent weer energiek en bent blij met wie je bent.
  • Je herinnert je weer wat belangrijk voor je is en handelt daarnaar.
  • Je straalt weer van binnenuit, omdat jouw lichtje weer aan is.
  • Jij kunt de Vrijheid voelen om volledig jezelf te zijn!

 

Coach sessies

Je bepaalt zelf hoe vaak je komt. Jij hebt namelijk de regie over jouw leven en over dit veranderingsproces.

Mijn ervaring is dat 3 sessies al het verschil maken.

Prijs per uur incl. 21% BTW
Persoonlijk 75 euro

Kennismaking

via skype/ telefoon

gratis

Wil jij ook stappen zetten om weer Thuis te komen bij jezelf, meld je dan hier aan.  Aanmelden

Review

“Ik heb door onze sessies hernieuwde (blijvende) inzichten in mezelf gekregen, mijn onzekerheid is een stuk minder geworden en mijn zelfbeeld een stuk positiever.” – Debby (34)

“Mijn eigenwaarde is enorm gestegen en ik heb de stukken uit mijn verleden verwerkt en vergeven, daardoor kan ik weer open staan voor de toekomst. Dankjewel.” – Mariska (37)

“Door de sessies met Nanda, die stuk voor stuk erg bijzonder waren, heb ik een ander, veel positiever, beeld van mezelf gekregen. Ik mag er zijn, ik ben een mooi mens en ik mag gezien en gehoord worden. Ik maak nu ook andere keuzes, spreek de dingen meer uit, ben minder streng voor mezelf en neem het leven veel meer zoals het is. En dat geeft rust, ik kan en hoef niet alles te regisseren. Ik sta nu veel meer in mijn eigen kracht, volg echt weer mijn eigen pad en omring me daarbij met mensen bij wie ik me goed voel. Kortom, ik omarm het leven weer volledig!” – Susan (42)

Lees meer over de transformaties die je kunt verwachten van de persoonlijke coaching met Nanda.

Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het is gedaan. – Nelson Mandela