Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Missie coaching

Iedereen heeft een Missie hier op aarde. Jij bent daarin geen uitzondering. En je hebt een uniek setje aan talenten en kwaliteiten meegekregen om jouw levensmissie te leven. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf te zijn. Maar wie is die authentieke zelf? Heb je daar al een idee van? Wat maakt jou werkelijk gelukkig?

Wat is jouw Levensmissie, waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat doe je het liefst? Waar krijg je energie van? En hoe kun je jouw talenten inzetten om het meest uit je leven te halen en jouw volledige potentieel te benutten?

Met Missie Coaching gebruiken we visualisatie en meditatie om dichterbij jouw eigen waarheid te komen over waarom jij hier op aarde bent. Je krijgt inzicht door beelden, waarden, drijfveren en talenten, die jouw levensmissie helder maken. En we halen deze waarheid uit jouw ware kern, waar alle antwoorden liggen opgeslagen. Waar bekend is wat jouw blauwdruk is in dit leven. Samen pellen we de laagjes af, die nog in de weg staan om jouw missie ook te leven en gaan stap voor stap verder op deze prachtige ontdekkingsreis. Alles wat je daarvoor nodig hebt is jezelf en een paar handige tools om je daarmee in contact te brengen.


Wil jij ook weten waarom jij hier op aarde bent?

  • nandaVind jouw pad waar jij het meest gelukkig van wordt
  • Leef jouw volledig potentieel 
  • En lever jouw prachtige bijdrage aan een betere wereld

Ik sta voor jou klaar en zie je graag op één van mijn workshops of coachingsessie. Maak nu je afspraak voor een gratis 20 minuten skype sessie.

Ja, ik wil een gratis skypesessie