Ontdek je ware zelf

met magische zelfhulptools.

Cursus Spiertesten: Intuïtief weet ik het zeker

Leer jouw innerlijke stem volgen. Je weet voortaan zeker wat jouw intuïtie je vertelt. Krijg bevestiging met heldere ja/ nee antwoorden uit je onderbewuste, door middel van de spiertest.

In deze driedaagse cursus leer ik jou wat ik weet over het volgen van je intuïtie, over het vinden van jouw heldere ja/ nee antwoorden van jouw onderbewuste (of het onderbewuste van je klant). De methode die ik gebruik, afkomstig uit de kinesiologie, is de spiertest. Hiermee werk ik al jaren in mijn coachpraktijk. Zo kom ik tot de ware kern.

Ook voor mijn persoonlijke ontwikkeling is deze methode een heel fijne gids geweest in het nemen van belangrijke keuzes in mijn leven. Ik vraag aan mijn onderbewuste of iets voor mij op dit moment de juiste beslissing is. Door de spiertest krijg ik een helder ja of nee, en volg daarmee mijn mijn innerlijke stem. Ik krijg bevestiging door middel van de spiertest. Ik hoef niet langer het gevoel te hebben dat ik het niet weet. Want intuïtief weet ik het zeker!

Toegepaste Kinesiologie is Het Antwoord op al jouw vragen!

  • Het helpt je te luisteren naar je hart/ je intuïtie/ je innerlijke stem
  • Het geeft duidelijke ja/ nee antwoorden op vragen waar je al langer mee rondloopt
  • Je komt tot de ware kern van een probleem of vraag
  • Je hoeft nooit meer te twijfelen of iets wel de juiste beslissing is voor jou op dit moment, je kunt het zeker Weten!

Deelnemen aan deze cursus spiertesten Intuïtief weet ik het zeker

Locatie: Dorpsstraat 1, Hekelingen
Data: Op vrijdag in overleg
Prijs: 45 euro p.p. incl BTW

Inclusief: thee met wat lekkers, een persoonlijk werkboek en intensieve begeleiding tijdens de cursus.

Spreekt deze cursus jou aan en voel je intuïtief dat dit het juiste moment is voor jou, meld je dan via deze button, onder vermelding van Intuïtief weet ik het zeker! 

Aanmelden


Ervaringen van deelnemers

“Na 7 jaar gebruik te maken van de spiertest voor mijn eigen leven kan ik zeggen dat de spiertest mij nooit teleurstelt. Het geeft me altijd het antwoord dat ik op dat moment nodig heb.” – Nanda

“Het was een heel fijn samenzijn met een aantal anderen meiden. Ik wil kunnen testen met andere mensen, zodat ze hun antwoorden kunnen halen uit hun eigen ‘ik’-je. De cursus was kort krachtig en helder, en daar houd ik van.” – Sonja.


Vanaf nu is deze cursus ook verkort te volgen als e-course. 44 euro! Klik hier om te  mailen en jouw cursus online te ontvangen. Vermeld erbij dat het gaat om de e-course. 

Oefenen

In je werkboek krijg je een naslagwerk mee met de uitleg, een stappenplannetje en veel verschillende oefeningen, waardoor je na de cursus er direct mee aan de slag kunt.

Er worden oefenavonden gepland, waar je de gelegenheid hebt om vragen te stellen of je groeiproces te delen met anderen. Samen oefenen met spiertesten kan je vertrouwen vergroten en je vaardigheid verbeteren. Geef aan dat je interesse hebt voor de oefenavonden via het contactformulier.

 

Vervolgcursus om spiertesten toe te passen in jouw praktijk